VIDEÓK

2023

A kötelező migránskvóta nyilvánvalóan csak alaptalan propaganda, álprobléma. Hamarosan nyit az Illibri, Soros átadta birodalmát örökösének, Csintalan “Full Circle” Sándor visszatért az MSZP-be.

   

Alul hal, felül néger, ilyen biztosan nincs. Senki sem hiszi el, hogy a hal emlős. A gát felrobbantása az európai géniuszok szerint háborús bűn, amit természetesen az oroszok követtek el.

   

A tízmillió hegymászó országában Ambrózy az a pont, ami a Honvédnek nem lett meg. Karigeri szórja a pénzt, pedig adhatná Zselééknek is, de nem baj ez sem, mert Soros lesz a soros elnök az EU-ban.

   

Így kell helyesen látni, mi történik éppen Ukrajnában (köszi, Langley!). A globális Belpest rátalált a csodaszerre, amivel letartóztatják végre a Putylert, és beszélünk Szilvay Gergő eltörléséről. … meg azért egy icipicit a Honvéd minden bizonnyal bekövetkező kieséséről is (muhahaha).

 

Tüntetnek a diákok, itt járt a Szentatya és jól beolvasott a Orbánnak (nem), némely aprókomcsi szerint a pápa ateista, és még az is lehet, hogy protestáns. Az orosz energia Indián keresztül válik morálissá, meg jóval drágábbá is, de ki ne fizetne többet a morálért?

   

Emberek szánták az életüket Orbán most-már-tényleg bukására, és meglepődve látják, hogy közben tönkrement az életük, eközben a polgári Magyarország Orbánnal szemben az SZDSZ-szel szövetségben épül. Rendhagyó módon beszélünk kicsit a lengyelekről és 1939-ről.

   

Miért akarja a Rottenbiller utca mondvacsinált konfliktusok farvizén újra és újra a saját világnézetének tetsző módon berendezni a vidéket? És miért gondolják jó ötletnek külföldiek ugyanilyen alapon ismét elmagyarázni nekünk, hogy melyek a saját érdekeink és hogyan is volt pontosan a saját történelmünk.

Schiffer András közéleti tevékenysége súlyosan gátolja a pólus-képződést, Putyin viszont másodpercenként egy tonna sportolót vág sittre Oroszországban. A Latex 18-as karikás kényeztetésben részesítette Kalácsony Gelgelyt, akinek ez nagyon tetszett és nyilvánosan köszönetet mondott érte.

Németezésben gazdag epizódnak nézünk elébe, de nem a mi hibánkból: teljesen alaptalanul vádoljuk őket mindenféle csúnyasággal, csak aztán valahogy mind igazzá válik. Nem vagyunk teljesen a halálbüntetés ellen, ha Pali bácsi végezheti.

Végre itt a megújult, so független, such objektív hajóágyú! Ambrózy ír még egy Jákob-nótát, Vésey újraszámolja a tartozást. Nem hagyhatjuk ki MSZP Robit sem az év első ágyújából, és tisztázzuk, hányféle Németország van.