Ezek meg kik?

Ez nem az a műsor, amire szükségünk van, hanem amit megérdemlünk.


Az Elszabadult Hajóágyú egy alulról jövő, független, polgári kezdeményezés, amely a nemzet javát szolgálja! A létrejöttében elévülhetetlen érdemeket szereztek az ellenségeink. Köszönjük! Bocs, Lyákob!


A korai kezdőcsapat még a televízióban bontogatta szárnyait, hogy aztán egy mára a megszolgált jelentéktelenségbe süllyedt ellenzéki figura hisztériájának súlyát elmérve eltanácsoljanak minket. A Keménymagot azonban bátor, hősies férfiak alkották, akik sosem adják fel. Így jött létre a Gumiszoba. Ez már teljes egészében a mostani Hajóágyú legénységét jelentette, és mint a nemzet szívcsakrájában, itt fújta össze a szél valami elemi véletlen folytán az ország négy legelszántabb germángyű… germánszkeptikus emberét. Ez a kegyelmi találkozás lett egyben az oka annak, hogy a Gumiszobának is hamar vége szakadt. Küldetésünket mindazonáltal eredményesnek értékeljük, mert Ambrózyt feljelentették, a műsor akkori felelős gazdáját interpellálták a parlamentben, a németek kárhoztatása pedig tabutémából azóta fontos közéleti toposszá nemesedett.


Így a csapat innen is kénytelen volt továbbállni, majd némi szünet után megképeztük az Elszabadult Hajóágyút, amely a Harmadik Pólussal ellentétben valóban létezik. A társaság a hányattatások által megedzett erővel és akarattal állt neki ismét a munkának, amely egyben küldetés is. A 20–21. században jobbról-balról, kintről-bentről megcibált Magyarországon nem könnyű olyan biztos pontokat találni, amelyekbe kapaszkodva meg lehet tartani a biztos távolságot mindentől, ami nem magyar érdek.

 

Ez a Hajóágyú küldetése: egy pillanatra se feledjük a kommunisták, a nácik, illetve a kettő különböző átöltözéseinek (mindegy, minek nevezik ma magukat) égbekiáltó bűneit! Több, mint száz éve mérgezik a magyarság lelkét, idegen hatalmak szolgáivá tettek minket, ráadásul rendszeresen kirabolták az országunkat, ésutóbb még azon is gúnyolódtak, hogy kilóg a seggünk a gatyából. A Hajóágyú a germánok és kommunisták lelkiismerete lenne, ha volna nekik ilyen. Így viszont a nemzet immunrendszere az ilyen sátáni teremtményekkel szemben.


2023-tól mindentől és mindenkitől függetlenül és annál is objektívebben folytatjuk ezt a nemes küldetést, hogy megszabadítsuk országunkat az germán és kommunista áfiumtól. Ne feledjétek: Hajóágyú csak akkor van, ha Ti is akarjátok! Mi valóban mikroadományokból és belső elköteleződésből végezzük a munkánkat, sem tengerentúli milliárdos kavarógépek, sem az amerikai és a norvég nagykövetség, sem Putyin hadigépezete, sem lopott pénzen szarrá hizlalt MSZMP-s, impexes gecik nem állnak mögöttünk és nem támogatnak minket. Kis pénz, kis Hajóágyú, nagy pénz, nagy Hajóágyú!


Tartsatok velünk, és ne feledjétek: német, fizess, a kommunista pedig akkor jó, ha már odakozmált! Ezen örök igazságok mentén végezzük felelősségteljes munkánkat a jövőben is.